Cauti un fotograf pentru un set de poze boudoir in Bucuresti? Studioul nostru este solutia! Avem mai multe pachete dintre care poti alege.

 

Pentru a veni in intampinarea grijilor privind infectia cu Co-vid 19, va anuntam ca spatiul este aerisit si are 100 mp. La intrare va oferim gel dezinfectant pentru maini. De asemenea, va rugam sa aduceti incaltaminte curata pentru poze.

Sedintele foto sexy si boudoir sunt o frumoasa declaratie a feminitatii, a erotismului si a increderii in sine. De aceea, sunt un cadou perfect pentru tine sau pentru persoana iubita.

Alegeti de mai jos pachetul care vi se potriveste: BOUDOIR sau VIDEOCHAT . Si nu in ultimul rand, nu uitati ca avem disponibile si VOUCHERE CADOU pentru orice pachet ales!

Pachete disponibile
Fotografii videochat

Este prima sedinta foto pentru videochat sau vrei sa innoiesti fotografiile de pe site? Noi te asiguram ca vei arata fabulos in fotografii pentru vom fi alaturi de tine la fiecare pas al sedintei foto: sugestii posturale, lumini de studio, decor, recuzita, totul incheindu-se cu editarea amanuntita a fotografiilor.

Sedinta foto VIDEOCHAT include:

– o sedinta foto cu durata de 1 ora

– decoruri variate si recuzita

– 20 fotografii editate, dintre care, 7 fotografii editate in detaliu

SUGESTIA NOASTRA: achizitioneaza si makeup profesional prin noi si de ce nu, hai sa facem si un filmulet!

Fotografii si filmare

Pachetul PREMIUM CHAT include:

– o sedinta foto – video cu durata de 3-4 ore

– decoruri variate si recuzita

– cel putin 50 fotografii editate, dintre care, 10 fotografii editate in detaliu

– 2 filmulete (normal si premium)

– vom face atat fotografii in lenjerie, cat si pentru sectiunea premium

SUGESTIA NOASTRA: achizitioneaza si makeup profesional prin noi 

Fotografii boudoir

Vei arata fabulos in fotografii pentru vom fi alaturi de tine la fiecare pas al sedintei foto: sugestii posturale, lumini de studio, decor, recuzita, totul incheindu-se cu editarea amanuntita a fotografiilor.

Te invitam in studioul nostru pentru a iti face cele mai frumoase fotografii pe care le-ai avut pana acum. Nu trebuie sa fii fotogenica, nu trebuie sa stii “sa pozezi”, aceste griji lasa-le in seama noastra. Toate femeile care ne-au trecut pragul au plecat mai increzatoare si mai sigure pe feminitatea lor.

Accentul se va pune pe lenjerie intima, rochii de matase si multa dantela. Vom avea o intalnire prealabila pentru a discuta impreuna modul in care vrei sa fii fotografiata si vom stabili impreuna sedinta foto pana la cele mai mici detalii.

Sedinta foto BOUDOIR include:

– makeup si hairstyling

– o sedinta foto cu durata de 2-3 ore

– decoruri variate si recuzita

– 50 fotografii editate, dintre care, 10 fotografii editate in detaliu

Oferiti un voucher cadou pentru o persoana draga, o experienta deosebita pe care nu o va uita niciodata!

Dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a face o programare sau sa discutam mai multe detalii.

Pentru altfel de fotografii pentru femei, vedeti si oferta noastra de aici

Daca doriti mai multe informatii despre cupoanele cadou, dati click aici

Tags: fotograf boudoir, fotografii boudoir, fotografii erotice, poze boudoir, poze erotice, sedinte foto boudoir, sedinte foto erotice, sedinte foto femei, sedinte foto sexy, poze videochat, fotografii profesionale videochat, fotograf videochat, foto videochat, fotograf boudoir bucuresti, fotografie boudoir bucuresti