Sedintele foto sexy si boudoir sunt o frumoasa declaratie a feminitatii, a erotismului si a increderii in sine, sunt un cadou pentru tine sau pentru persoana iubita.

Vei arata fabulos in fotografii pentru vom fi alaturi de tine la fiecare pas al sedintei foto: sugestii posturale, lumini de studio, decor, recuzita, totul incheindu-se cu editarea amanuntita a fotografiilor.

Te invitam in studioul nostru pentru a iti face cele mai frumoase fotografii pe care le-ai avut pana acum. Nu trebuie sa fii fotogenica, nu trebuie sa stii “sa pozezi”, aceste griji lasa-le in seama noastra. Toate femeile care ne-au trecut pragul au plecat mai increzatoare si mai sigure pe feminitatea lor.

Accentul se va pune pe lenjerie intima, rochii de matase si multa dantela. Vom avea o intalnire prealabila pentru a discuta impreuna modul in care vrei sa fii fotografiata si vom stabili impreuna sedinta foto pana la cele mai mici detalii.

Preturi incepand cu 250 euro.

Oferiti un voucher cadou pentru o persoana draga, o experienta deosebita pe care nu o va uita niciodata!

Dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a va face o oferta personalizata.