Pentru a veni in intampinarea grijilor privind infectia cu Co-vid 19, va anuntam ca spatiul este aerisit, are 100mp, inaltime de peste 4 m, va oferim la intrare gel dezinfectant pentru maini si toti clientii sunt rugati sa aduca de acasa incaltaminte curata pentru poze.

Sedintele foto sexy si boudoir sunt o frumoasa declaratie a feminitatii, a erotismului si a increderii in sine, sunt un cadou pentru tine sau pentru persoana iubita.

Alegeti de mai jos pachetul care vi se potriveste: BOUDOIR sau VIDEOCHAT

Este prima sedinta foto pentru videochat sau vrei sa innoiesti fotografiile de pe site? Noi te asiguram ca vei arata fabulos in fotografii pentru vom fi alaturi de tine la fiecare pas al sedintei foto: sugestii posturale, lumini de studio, decor, recuzita, totul incheindu-se cu editarea amanuntita a fotografiilor.

Sedinta foto VIDEOCHAT include:

– o sedinta foto cu durata de 1 ora

– decoruri variate si recuzita

– 20 fotografii editate, dintre care, 7 fotografii editate in detaliu

SUGESTIA NOASTRA: achizitioneaza si makeup profesional prin noi si de ce nu, hai sa facem si un filmulet!

Vei arata fabulos in fotografii pentru vom fi alaturi de tine la fiecare pas al sedintei foto: sugestii posturale, lumini de studio, decor, recuzita, totul incheindu-se cu editarea amanuntita a fotografiilor.

Te invitam in studioul nostru pentru a iti face cele mai frumoase fotografii pe care le-ai avut pana acum. Nu trebuie sa fii fotogenica, nu trebuie sa stii “sa pozezi”, aceste griji lasa-le in seama noastra. Toate femeile care ne-au trecut pragul au plecat mai increzatoare si mai sigure pe feminitatea lor.

Accentul se va pune pe lenjerie intima, rochii de matase si multa dantela. Vom avea o intalnire prealabila pentru a discuta impreuna modul in care vrei sa fii fotografiata si vom stabili impreuna sedinta foto pana la cele mai mici detalii.

Sedinta foto BOUDOIR include:

– makeup si hairstyling

– o sedinta foto cu durata de 2-3 ore

– decoruri variate si recuzita

– 40 fotografii editate, dintre care, 10 fotografii editate in detaliu

Oferiti un voucher cadou pentru o persoana draga, o experienta deosebita pe care nu o va uita niciodata!

Dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a face o programare sau sa discutam mai multe detalii.