Ai nevoie de un set profesional de poze business? Noi avem mai multe pachete foto dintre care poti alege varianta potrivita!

CELE MAI BUNE POZE BUSINESS

Suntem in continuare aici pentru dumneavoastra si va asteptam la un set de poze business! šŸ™‚

Pentru a veni in intampinarea grijilor privind infectia cu Co-vid 19, va anuntam ca spatiul este aerisit si are 100 mp. La intrare va oferim gel dezinfectant pentru maini. De asemenea, va rugam sa aduceti incaltaminte curata pentru poze.

Puteti alege unul dintre cele 3 pachete prezentate mai jos pentru sedinta foto portret. Si nu uitati ca puteti darui un set de poze business unei persoane speciale, pentru ca avem disponibile VOUCHERE CADOU pentru orice pachet ales!

Pachete disponibile
Complet personal branding

– pachetul include o consultare telefonica sau in studio inainte de realizarea sedintei foto

– vom stabili impreuna ce imagine vrem sa transmitem, aduceti mai multe tinute (pe care le alegem impreuna)

– alegem decorurile (sau lucram cu chroma green screen pentru a va plasa intr-un decor care se potriveste cu mesajul transmis)

– este o sedinta foto portret cu durata de 2-3 ore

– veti primi 40 fotografii editate dintre care, 8 poze business retusate profesional in detaliu (fata, haine, decor)

Sfatul nostru este sa rezervati prin noi si un makeup artist pentru reusita sedintei foto

Dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a va face o oferta personalizata.

Quick personal branding

– deoarece fotografierea persoanelor care au propriul business sau conduc o afacere necesita mai mult timp si atentie deosebita transmiterii imaginii corecte prin postura si mimica fetei, prin decor, lumini, recuzita, aceste portrete se fac in sedinte separate cu durata de minim o ora

– este o sedinta foto portret cu durata de 60-90 minute

– veti primi 20 fotografii editate dintre care, 5 poze business retusate profesional in detaliu (fata, haine)

Dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a va face o oferta personalizata.

Grup corporate

O sedinta foto portret la studioul nostru este pentru angajatii dumneavoastra un adevarat “team building”. Le oferiti o iesire, de obicei in timpul programului, intr-un studio foto. La final, Ā primesc un pachet de poze business realizate si prelucrate de o echipa dedicata.

– pentru acest tip de sedinta foto portret se rezerva mai multe intervale de 1-2 ore, in functie de numarul de angajati care vor veni la sedinta foto,

– in fiecare ora se vor face portretele a 5 persoane

– pentru angajati va fi ca un scurt team building, cu muzica, gustari, sucuri

– imaginea va fi unitara (acelasi fundal, aceleasi lumini)

– veti primi cate 5 poze business editate pentru fiecare persoana, dintre care, alegetiĀ  cate 1 fotografie pe care o retusam profesional in detaliu (fata, haine)/ persoana

Cost pachet: 400 Euro pentru 10 persoane (750 Euro pentru 20 persoane)

Dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a va face o oferta personalizata.

Pentru altfel de fotografii, pentru femei, vedeti si oferta noastra de pe pagina de sedinta foto femei

Iar aici am pregatit mai multe informatii despre vouchere cadou

Tags: fotograf de portret bucuresti, fotografii business, fotografii cv, fotografii pentru social media, fotografii profesionale business, fotografii profesionale corporate, fotografii profesionale de portret, fotografii social media, personal branding, portrete business, portrete corporate, poze corporate, poze pentru social media, poze personal branding, sedinta foto corporate, sedinta foto personal branding, sedinte foto business, sedinte foto de portret