FOTOGRAFII PROFESIONALE BUSINESS

Profitati acum de reducerea lunii Octombrie! 25 Euro REDUCERE la orice pachet ales pentru fotografii corporate.

Puteti alege unul dintre cele 3 pachete prezentate mai jos: COMPLET PERSONAL BRANDING, QUICK PERSONAL BRANDING SAU GRUP CORPORATE.

Fotografiile profesionale realizate de noi vor aduce in plus de imagine companiei si un plus de incredere angajatilor. Este o sedinta foto potrivita pentru cei care isi schimba imaginea site-ului, care doresc sa isi actualizeze imaginea, pentru interviuri sau depunere candidaturi.

O sedinta foto la studioul nostru este pentru angajatii dumneavoastra un adevarat “team building”. Le oferiti o iesire, de obicei in timpul programului, intr-un studio foto, unde noi ii asteptam cu o atmosfera primitoare, muzica buna, gustari si cafea calda, iar la final,  primesc un pachet de fotografii realizate si prelucrate de o echipa dedicata.

Pachet COMPLET management/ personal branding:

– pachetul include o consultare telefonica sau in studio inainte de realizarea sedintei foto, vom stabili impreuna ce imagine vrem sa transmitem, aduceti mai multe tinute (pe care le alegem impreuna), alegem decoruri (sau lucram cu chroma green screen pentru a va plasa intr-un decor care se potriveste cu mesajul transmis)

– durata sedinta 2-3 ore

– veti primi cate 40 fotografii editate dintre care, 8 fotografii retusate profesional in detaliu (fata, haine, decor)

Cost pachet 200 Euro

Sfatul nostru este sa rezervati prin noi si un makeup artist pentru reusita sedintei foto

Dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a va face o oferta personalizata.

Pachet QUICK management/ personal branding:

– deoarece fotografierea persoanelor care au propriul business sau conduc o afacere necesita mai mult timp si atentie deosebita transmiterii imaginii corecte prin postura si mimica fetei, prin decor, lumini, recuzita, aceste portrete se fac in sedinte separate cu durata de 1 ora

– veti primi cate 20 fotografii editate dintre care, cate 5 fotografii retusate profesional in detaliu (fata, haine)/ persoana

Cost pachet 125 Euro/ persoana (pentru 5 persoane – 500 Euro)

Dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a va face o oferta personalizata.

Pachet grup corporate:

-se rezerva mai multe intervale de 1-2 ore, in functie de numarul de angajati care vor veni la sedinta foto, in fiecare ora urmand a face portretele a 5 persoane

– pentru angajati va fi ca un scurt team building, cu muzica, gustari, sucuri

– imaginea va fi unitara (acelasi fundal, aceleasi lumini)

– veti primi cate 5 fotografii editate dintre care, cate 2 fotografii retusate profesional in detaliu (fata, haine)/ persoana

Cost pachet: 300 Euro pentru 5 persoane (1000 Euro pentru 20 persoane)

Dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a va face o oferta personalizata.