In studioul nostru realizam filmari pentru videoclipuri, atat muzicale cat si corporate sau pentru lansare de produs.

Dorim sa asiguram un mediu cat mai sigur de lucru. Avem grup sanitar si oferim gel dezinfectant. Toti clientii sunt rugati sa aduca de acasa incaltaminte curata pentru filmari.

Filmari pentru orice concept

In primul rand va oferim servicii complete: de la concept si pana la postproductie.

In al doilea rand, putem adapta costurile filmarii la aproape orice buget.

Fimari corporate

Realizam filmari pentru scurte clipuri de prezentare, imagini cu instruirea personalului, seminarii, testimoniale, interviuri, etc. testimonialele si interviurile pot fi realizate si in studioul nostru.

Filmari videoclipuri muzicale

Studioul are o suprafata generoasa (100mp), decoruri si recuzita, un perete chroma green, asa incat majoritatea proiectelor video se pot realiza chiar aici. Suntem pasionati de muzica si ne vom implica cu totii in productia clipului tau!

Filmari produse

In era digitalizarii, companiile aleg promovarea prin clipuri video atat pentru tv, dar mai ales pentru retelele de socializare. Ai de lansat un produs, vrei sa promovezi un produs/ serviciu, atunci alege o un clip de promovare.

Servicii de editare
  • Realizam:– montaj video pe diverse formate (4:3, 16:9, 9:16, etc) pentru online sau ecrane publicitare ( mall Cocor),– animatie grafica pentru reclame tv, youtube si banere pentru stadion– green screen keying– animatii logo– cosmetizare/ retusari video pentru a ascunde imperfectiunile pielii– insertii grafice pe footage filmat sau cumparat (foc, fum, scantei, etc)– adaptari de reclame pentru alte tari (inlocuire text, logo-uri, etc)– break bumper– video tracking si integrare pentru inlocuire de ecrane pe mobile, televizoare, masini, tiruri, magazine, etc– filmulete de prezentare corporate

In concluzie, dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a va face o oferta personalizata.

Pentru fotografii corporate gasiti mai multe detalii pe pagina noastra de poze business

Iar aici gasiti mai multe informatii despre fotografie de produs