Fotografii de Eveniment

Va garantam profesionalism, fotografii de calitate, experienta si entuziasm. Alegeti sa aveti fotografii de calitate la evenimente!

Dorim sa va fim alaturi cu fotografii de calitate la cele mai importante momente din viata: cununie, botez si in toti anii ce urmeaza!

Fotografii de botez sau casatorie

Preturi incepand cu 150 euro (slujba la biserica) pentru botezul copilului. Pentru cununii, preturile incep de la 200 Euro (slujba la biserica).

Cunoastem in detaliu slujbele pentru a ne plasa exact unde este nevoie. Vom surprinde  cele mai bune cadre pentru fiecare moment. Atat voi cat si invitatii, veti avea fotografii minunate!

Vrem sa fim alaturi de voi de la cererea in casatorie. De aceea, iti propunem sa o ceri in casatorie chiar la noi in studio :). Fa-i cadou o sedinta foto si o surpriza ;).

Daca asteptati un copil, haideti sa programam o sedinta foto de sarcina (mai multe detalii aici) si apoi o sedinta foto de nou nascut (mai multe detalii aici).

Apoi, va vom fi alaturi la primul cel mai important eveniment din viata bebelusului vostru: botezul si la multe alte ocazii dupa aceea.

Va garantam profesionalism, fotografii de calitate, experienta si entuziasm. Alegeti sa aveti amintiri de calitate de la acest eveniment important din viata dumneavoastra!

Desigur, speram sa va fim alaturi la toate momentele importante din viata familiei. In fiecare an organizam decoruri deosebite pentru:

Dati-ne un telefon: 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email: fotofilm365@gmail.com pentru a va face o oferta personalizata.

Si pentru ca ati investit mult in tinutele pentru acest eveniment, nu ratati ocazia de a face fotografii profesionale la noi in studio! Gasiti mai multe detalii pe pagina noastra de fotografii de cuplu.