Fie ca sunteti designer vestimentar, fie ca sunteti distribuitor, noi va putem ajuta cu realizarea de fotografii fashion de cea mai buna calitate!

Pentru a veni in intampinarea grijilor privind infectia cu Co-vid 19, va anuntam ca spatiul este aerisit si are 100 mp. La intrare va oferim gel dezinfectant pentru maini. De asemenea, va rugam sa aduceti incaltaminte curata pentru poze.

Avem experienta de peste 8 ani in fotografii fashion. Am colaborat atat cu designeri vestimentari, cu distribuitori, cat si cu agentii de modele si stilisti de top.

Factori de care depinde reusita unei sedinte fashion
  • fotograf – experienta in fotografii fashion si aparatura profesionala
  • locatie – va punem la dispozitie studioul nostru sau putem merge in locatii potrivite cu viziunea dumneavoastra
  • model – colaboram cu agentii de modelling si va vom aduce cel mai potrivit model pentru stilul dumneavoastra
  • stilling – coafura si makeup profesional – oferta poate include si aceste servicii

Cel mai important factor din cei de mai sus este fotograful. De ce? Pentru ca el va sti sa coordoneze toti factorii de mai sus si sa retuseze ceea ce nu a mers perfect :).

Genuri de fotografii fashion

Primul gen de poze fashion, cand aveti o colectie, este cel de catalog. Daca doriti sa promovati colectia intr-un catalog online, atunci studioul nostru este cel mai potrivit loc. Avem un spatiu generos (100mp), fundaluri colorate, lumini profesionale. Va ducem modele, makeup artist si hair stilist. Studioul asigura un loc pentru schimbarea hainelor, ventilator, masuta de makeup.

Pentru fotografii de fashion pentru colecţii de modă va vom ajuta  cu tot ce aveti nevoie, inclusiv termene de realizare/ predare scurte. Pentru a castiga timp la sedinta foto, va propunem sa angajam 2 modele, astfel ca atunci cand un model se schimba, celalalt pozeaza.

Al doilea gen este reprezentat de pozele “magazine” sau de promovare, unde este nevoie de concept, decoruri si recuzita. Va invitam la studio pentru a disucta mai multe si  impreuna vom gasi varianta de fotografiere cea mai potrivita.

Ultimul gen pe care am vrea sa il mentionam este cel specializat, pentru tendinte in fashion, ilustrate si prin coafuri deosebite, makeup special.

In concluzie, dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru o oferta personalizata.

Mai mult, va putem ajuta si cu un set de fotografii profesionale pentru dumneavoastra, in tinutele la care tineti foarte mult, dar pe care nu ati reusit sa le purtati. Aici gasiti mai multe detalii despre o sedinta foto glamour

Pentru produse, gasiti mai multe informatii pe pagina noastra de fotografii de produs