Cautati o idee inedita de cadou pentru logodna? Sau vreti sa va anuntati logodna pe mediile de socializare? Atunci, sunati-ne pentru a achizitiona un cupon cadou sau pentru a programa o sedinta foto de cuplu.

Idee pentru un cadou de logodna

Dorim sa va asiguram ca avem un mediu sigur de lucru. Avem grup sanitar si oferim gel dezinfectant. De asemenea, va rugam sa aduceti incaltaminte curata pentru poze.

Imortalizati iubirea in fotografii! Alegeti sa faceti cu noi sedinta foto de LOGODNA, SAVE THE DATE sau TRASH THE DRESS.

Pachete disponibile: (dati click pe numele pachetului pentru detalii)
Pachetul alb-negru

Pachetul de fotografii alb-negru este un tip special de fotografie, cu accent pe cuplu si emotie, din gesturi, din priviri.

– sedinta foto cu durata de 1 ora

– minim 30 fotografii prelucrate

Pachetul color

Pentru acest pachet vom folosi decoruri si fundaluri colorate, recuzita.

– sedinta foto cu durata de 1 ora

minim 30 fotografii prelucrate in linii mari, dintre care, 7 fotografii prelucrate in detaliu (piele, riduri, pete, silueta)

Pachetul de logodna

Pachetul de fotografii de logodna este sarbatorirea celui mai frumos moment din viata de cuplu. Este un cadou minunat pentru persoana iubita si o idee de loc unde puteti face chiar cererea 😉

– sedinta foto cu durata de 2-3 ore

minim 80 fotografii prelucrate editate in linii mari, dintre care 10 fotografii editate in detaliu (piele, riduri, pete, silueta)

Oferiti un voucher cadou pentru o persoana draga, o experienta deosebita pe care nu o va uita niciodata!

Dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a va face o oferta personalizata.

Un cadou altfel, poate fi un album foto boudoir ;). Gasiti mai multe detalii pe pagina noastra de sedinta foto boudoir

Iar aici puteti gasi mai multe informatii despre vouchere cadou