Home

Cresteti vanzarile pe Emag prin poze de produs realizate profesional!

Vizitatorii de pe Emag se ghideaza dupa trei lucruri in decizia de achizitionare a unui produs: fotografia produsului, descrierea calitatilor acestuia si pretul. Dintre toate acestea, fotografia este primul impact cu produsul dumneavoastra! O fotografie profesionala, care scoate in evidenta calitatile produsului, va face diferenta dintre navigare pe site si vanzare.

Folosim aparatura profesionala, lumini de studio, cunostinte despre lumina si material, ce face ca un obiect sa fie placut ochiului si ce nu, si cu acest bagaj fotografic va vom ajuta sa aveti fotografii de cea mai buna calitate, care sa va scoata in fata competitorilor.

Trimiteti-ne un email la fotofilm365@gmail.com cu urmatoarele detalii si va vom contacta pentru a va face cea mai potrivita oferta:

  • ce produse vreti sa vindeti pe Emag
  • cate fotografii doriti sa facem
  • daca aveti nevoie de un model
  • daca doriti fotografii 360

About

Foto Film 365 este un studio profesional de 100mp, complet echipat cu aparatura foto-video de cea mai buna calitate.

Avem o vasta experienta in domeniul fotografiei si a clipurilor de prezentare, experienta pe care dorim sa o punem in slujba vanzarii produselor dumneavoastra pe Emag.

Fotografii de produs pe fundal alb sau cu decor

Pentru Emag, prima fotografie trebuie sa fie pe fundal alb, doar cu produsul pe care il comercializati. Este  poza descriptiva, care trebuie sa acapareze atentia, este poza care trebuie sa starneasca curiozitatea vizitatorului..

Restul fotografiilor pot fi atat pe fundal alb cat si cu plasarea subiectului intr-un peisaj/ decor. Fotografiile pot fi realizate pe fundal Chroma Green si apoi adaugam orice fundal doriti.

Fotografii 360 pentru emag

Realizam fotografii de produs 360 pentru plasare pe emag, chiar si pentru produse de mari dimensiuni.

Contact

Deschis NON STOP, dar pe baza de programare!

Programari la: Telefon: 0770 280 911
Email: fotofilm365@gmail.com
Facebook.com/fotofilm365

Studioul foto este amplasat in zona comerciala a complexului Doamna Ghica Plaza, in zona Bucur Obor-Colentina, mai exact pe strada Paharnicul Turturea nr. 18 bis (fosta intrare Dumitru Slugeru), langa magazinul Lidl.

Cum ajungi la noi:

  • Autobuz: 143, statia Lidl Baicului
  • Tramvai: 21 si 36
  • Metrou: Obor si Iancului

Adresa pentru GPS:
Str. Dumitru Slugeru nr 18, corp C.
Sector 2, Bucuresti.

Vecinatati: Baicului, Obor, Doamna Ghica, Colentina, Delfinului, Pantelimon, Iancului