De Ce O Sedinta Foto De Maternitate?

Fotografiile facute in timpul sarcinii sunt nu numai un cadou pentru viitoarea mamica, dar si o amintire de lasat mai departe copiilor peste timp. Sedinta foto pentru gravide este o experienta unica, o amintire ce nu poate fi pretuita, o imortalizare a unei perioade minunate din viata.

Cum Se Desfasoara O Sedinta Foto de Maternitate In Studioul Foto Film 365?

Te invitam in studioul Foto Film 365 pentru a vedea decorurile si sa ne cunoastem. Este usor de ajuns la noi, suntem aproape de Obor, Pantelimon, dar si de Doamna Ghica.

Planuim impreuna sedinta foto pana la cele mai mici detalii. Ar fi ideal sa avem o intalnire prealabila, pentru a discuta modul in care vrei sa fii fotografiata.

Vei arata fabulos in fotografiile de gravida pentru ca vom fi alaturi de tine la fiecare pas al sedintei foto. Fotograful nostru va veni in ajutorul tau cu sugestii posturale si luminile care ti se potrivesc, pentru a scoate in evidenta cat mai natural, burtica.

Iti punem la dispozitie rochii din tule, voaluri si accesorii, in completarea tinutelor cu care te-ai pregatit. Totul se va incheia cu editarea amanuntita a fotografiilor tale din sarcina.

Preturi Sedinta Foto Gravide:

Alegeti de mai jos pachetul de poze de maternitate care vi se potriveste. Dati click pe numele pachetului pentru a vedea detaliile.

Studio Diva – CEL MAI CAUTAT PACHET IN BUCURESTI!

Acesta este cel mai cautat pachet pentru ca trecem prin toate genurile de fotografie pe care ti le doresti: rochii, voal, blugi, contra lumina, fotografii color si alb negru, si fotografii cu restul familiei.

Ce Include Pachetul Studio Diva:

– este o sedinta foto de gravide cu durata de 2 ore

– pregatim pentru voi mai multe genuri de fotografii, inclusiv cu tuluri, rochii din dotarea studioului si diverse acesorii.

minim 100 fotografii prelucrate profesional in linii mari, dintre care, 12 poze editate in detaliu (piele, riduri, pete, silueta)

Studio Quick & Chick – O Sedinta Foto Rapida

Ce Include Pachetul Quick & Chick:

– este o sedinta foto de gravide, cu durata de 1 ora

– vom face fotografii in 2-3 tinute la alegere (ne sfatuim inainte si puteti folosi si rochii si accesorii din dotarea studioului)

– include atat poze cu viitoarea mamica, cat si cu restul familiei

minim 50 fotografii prelucrate profesional in linii mari, dintre care, 7 fotografii editate in detaliu (piele, riduri, pete, silueta)

Movie Star – PACHET UNIC PE PIATA !

– este o sedinta foto in decoruri de film la un studio de langa Bucuresti.

– sedinta foto cu durata de 2 ore

minim 100 fotografii prelucrate profesional, dintre care, 12 fotografii editate in detaliu (piele, riduri, pete, silueta)

– album foto carte cu fotografiile de la sedinta foto de gravida

Sfatul nostru este rezervati si un makeup artist si hairstilist pentru dumneavoastra

Ce Mai Puteti Achizitiona Pe Langa Sedinta Foto De Gravide?

Album foto cu sedinta foto de gravida – 60 Euro

Sfatul nostru este rezervati si un makeup artist si hairstilist pentru dumneavoastra pentru reusita sedintei foto de maternitate.

Rezerva Sedinta Ta Foto Maternitate Acum!

Studioul nostru este in Bucuresti, foarte aproape de Doamna Ghica, Pantelimon si Obor.

Dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a face o programare sau sa discutam mai multe detalii.

Nu uitati ca puteti oferi un voucher cadou pentru o persoana draga, o experienta deosebita pe care nu o va uita niciodata!

Poate Te Intereseaza Si Alte Sedinte Foto?

Daca vrei, poti programa din timp si o sedinta foto pentru bebelus! Mai multe detalii gasesti pe pagina noastra de  sedinta foto nou nascut

Pentru fotografii cu toata familia, am pregatit mai multe informatii pe pagina noastra de fotografii de familie