Haide sa facem impreuna o sedinta foto pentru nou nascut, la noi in studio sau la voi acasa! Avem decoruri, recuzita si accesorii πŸ™‚

SEDINTA FOTO NOU NASCUT

Pentru a veni in intampinarea grijilor privind infectia cu Co-vid 19, va anuntam ca spatiul este aerisit si are 100 mp. La intrare va oferim gel dezinfectant pentru maini. De asemenea, va rugam sa aduceti incaltaminte curata pentru poze. Mai ales ca este vorba despre o sedinta foto de nou nascut :).

Sedinta foto pentru nou nascut se face de obicei in primele 10 zile de la nastere, pentru un succes garantat. In aceasta perioada bebelusul este relaxat, doarme mult, nu are colici si e foarte fericit cand il asezam in pozitia cu care a fost obisnuit in burtica.

Daca ati depasit aceasta perioada “de aur”, nu este o tragedie. Inca putem face fotografii deosebite, doar ca se poate ca unele ipostaze sa nu mai fie posibile.

Studioul nostru va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru sedinta foto: costumase tricotate pentru bebelusi, decoruri, cosulete, patuturi, flori, si multe altele.

Pachete disponibile: (dati click pe numele pachetului pentru detalii)
Sedinta foto rasfat – CEL MAI CAUTAT !

Pachetul RASFAT este un pachet care va ofera ocazia sa aveti poze intr-o multime de decoruri si cu multe accesorii si hainute si avem suficient timp si pentru poze cu parintii si fratii sau surorile bebelusului.

– o sedinta foto cu durata de 3-4 ore

– vom schimba mai multe tinute, decoruri si accesorii

– va punem la dispozitie garderoba studioului (avem atat costumase pentru nou nascut, cat si rochii pentru mama) si accesoriile (bentite, caciulite, etc)

– veti primi minim 80 fotografii prelucrate in linii mari, dintre care, 12Β poze retusate in detaliu (bubite, cojite, etc)

Sedinta foto mini

Pachetul MINI este un pachet care va ofera ocazia sa aveti poze cu bebelusul 2-3 decoruri

– o sedinta foto cu durata de 90 minute

– vom schimba mai multe tinute, decoruri si accesorii

– va punem la dispozitie garderoba studioului (avem atat costumase pentru nou nascut, cat si rochii pentru mama) si accesoriile (bentite, caciulite, etc)

– veti primi minim 50 fotografii prelucrate in linii mari, dintre care, 7 poze retusate in detaliu (bubite, cojite, etc)

Daca bebelusul nu mai este nou nascut, poate vrei o sedinta foto de familie. Mai multe detalii gasesti pe pagina noastra de fotografii copii

Pentru gravidute, avem pachete speciale! Mai multe detalii am pregatit pe pagina noastra deΒ  sedinta foto gravide

Oferiti un voucher cadou pentru o persoana draga, o experienta deosebita pe care nu o va uita niciodata!

Dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a va face o oferta personalizata.

Tags: fotograf bebelusi, fotografii bebelusi, fotografii nou nascuti, fotografii profesionale bebelusi, fotografii profesionale nou nascuti, poze bebelusi, poze in primele zile de viata, poze nou nascuti, sedinte foto bebelusi, sedinte foto nou nascuti