Cauti un fotograf pentru o sedinte foto de copii in Bucuresti? Avem recuzita, decoruri si accesorii, si vom face cele mai frumoase fotografii.

Pentru a veni in intampinarea grijilor privind infectia cu Co-vid 19, va anuntam ca spatiul este aerisit si are 100 mp. La intrare va oferim gel dezinfectant pentru maini. De asemenea, va rugam sa aduceti incaltaminte curata pentru poze.

Pentru ziua de nastere va asteptam la studio sa facem un set deosebit de fotografii de familie! Aduceti un mic tort sau o prajitura, o lumanare cu numarul de ani impliniti, iar noi ne ocupam de restul distractiei! SMASH THE CAKE and get the best family photos!

Alegeti unul dintre pachetele de mai jos si haideti sa facem o rezervare!

Pachete disponibile pentru sedinte foto copii: (dati click pe numele pachetului pentru detalii)

Movie Star – PACHET de poze de familie UNIC PE PIATA !

Va oferim o experienta unica, ocazia sa va creati amintiri in decoruri pe care le-ati vazut doar in filme. O strada Londoneza, casute western, orasel vechi american vor fi decorurile pentru cele mai frumoase poze de familie!- va invitam la un set exceptional de fotografii copii, in decoruri exterioare de film la studiourile cinematografice de langa Bucuresti, unde va punem la dispozitie recuzita western

– sedinta foto de familie cu durata de 2 ore pe platouri de filmare de langa Bucuresti

minim 150 fotografii prelucrate profesional, dintre care, 6 fotografii prelucrate in detaliu (piele, riduri, pete, silueta)

Pentru detalii si rezervati sunati la 0770.280.911 sau lasati-ne un email pe adresa fotofilm365@gmail.com. Promitem o cele mai frumoase fotografii de familie!

Studio Quick – Un set rapid de fotografii cu copiii dumneavoastra

– aceasta sedinta foto de copii va avea loc in studioul Foto Film 365

– va punem la dispozitie recuzita si decor

– sedinta foto cu durata de 1 ora

– vom face atat fotografii cu copilul/ copiii, cat si cu intreaga familie

minim 80 fotografii prelucrate profesional, dintre care, 6 fotografii prelucrate in detaliu (piele, riduri, pete, silueta)

Pentru detalii si rezervati sunati la 0770.280.911 sau lasati-ne un email pe adresa fotofilm365@gmail.com. Promitem o cele mai frumoase fotografii de familie!

Studio Rasfat – CEL MAI CAUTAT  pachet foto pentru familii!

– sedinta foto va avea loc in studioul Foto Film 365

– aranjam mai multe decoruri, va punem la dispozitie accesorii

– vom avea o consultatie cu dumneavoastra inaintea sedintei foto pentru a stabili tinutele si decorurile

– sedinta include si fotografii clasice elegante

– sedin ta foto cu durata de 2 ore

minim 150 fotografii prelucrate profesional, dintre care, 12 fotografii prelucrate in detaliu (piele, riduri, pete, silueta)

Pentru detalii si rezervati sunati la 0770.280.911 sau lasati-ne un email pe adresa fotofilm365@gmail.com. Promitem o cele mai frumoase fotografii de familie!

Daca aveti un bebelus de pana in 14 zile, atunci poate e mai potrivita o sedinta foto nou nascut

Pentru o viitoare mamica, avem sedinte foto cu burtica. Am pregatit mai multe informatii pe pagina noastra de sedinta foto maternitate

Oferiti un voucher cadou pentru o persoana draga, o experienta deosebita pe care nu o va uita niciodata! Un set de fotografii de familie poate fi cea mai draga amintire 🙂