Sedinte Foto de Craciun

De ce o Sedinta Foto de Craciun in studioul Foto Film 365?

Pentru ca la noi in studio veti gasi decoruri si accesorii pentru cele mai frumoase sesiuni foto de Craciun. Pentru ca studioul nostru din Bucuresti este usor accesibil, fiind aproape de Obor, Pantelimon, dar si de Doamna Ghica.

Asadar va asteptam si in 2022 sa sarbatoriti magia sarbatorilor alaturi de noi. Avem decoruri noi, atat de de interior, cu brazi impodobiti, cu un pop wall verde, cadouri, semineu, pentru familii mari, cat si de exterior, cu zapada artificiala, om de zapada, sania lui Mos Craciun, etc.

Nu uitati sa aduceti si scrioarea catre Mos Craciun caci avem cutia sa postala! Si, ca de obicei, avem disponibil si un costum de Mos Craciun :).

Haideti sa facem o programare pentru o sesiune foto de Craciun ca in povesti! Nu uitati ca rezervarile se fac cu minim 2 saptamani inainte pentru a fi siguri ca gasiti locuri disponibile.

Taxa de rezervare a sesiunii este de 200 lei. Aceasta nu este returnabila pentru ca reprezinta rezervarea slotului studioului.

Sedinta foto se adreseaza exclusiv unei familii, mama, tata, copilul sau copiii. Daca doriti fotografii impreuna cu alte familii va rugam sa ne anuntati si vom incerca sa programam sesiunile una dupa cealalta.

Preturi Sedinte Foto de Craciun

MINI Sesiune foto de Craciun

Durata sedinta – 45 minute

Veti primi pe email minim 60 fotografii editate profesional in linii mari.

Va punem la dispozitie obiecte de recuzita si noile decoruri de sarbatoare.

Termen de livrare: 5 zile lucratoare

Pentru mai mult de 4 persoane, se adauga un cost de 15 euro/ persoana.

In weekend si dupa ora 18:00, se adauga un cost de 20 Euro la pretul sedintei foto.

Sedinta foto de Craciun RASFAT, cu mai multe decoruri, mai mult timp si mai multe poze!

Durata sedinta – 90 minute

Veti primi pe email minim 120 fotografii editate profesional in linii mari.

Va punem la dispozitie obiecte de recuzita si noile decoruri de sarbatoare

Termen maxim de livrare poze pe email: 5 zile lucratoare.

Pentru mai mult de 4 persoane, se adauga un cost de 15 euro/ persoana.

In weekend si dupa ora 18:00, se adauga un cost de 20 Euro la pretul sedintei foto.

Cei mai multi clienti vor sa vada toate fotografiile si apoi sa isi aleaga si cateva fotografii pentru editare avansata.

De aceea, dupa ce ati primit toate pozele prelucrate in linii mari, puteti sa va alegeti si cateva poze pe care sa le retusam in detaliu (piele, riduri, dinti, silueta). 

5 fotografii retusate in detaliu – 100 Euro

Optional, mai puteti cumpara:

Album Fotocarte

Va recomandam ca pe langa pozele printate, sa optati si pentru un album fotocarte. Astfel amintirile de la aceasta sesiune foto de Craciun vor fi pastrate in siguranta. 

Dimensiuni album foto: 20x20cm, 20 pagini.

Pret album: 60 Euro

Fotografii de Craciun Editate Avansat

Fotografiile incluse in pachetele descrise mai sus sunt editate profesional in linii mari. Asta inseamna ca daca doriti sa editam si pielea, sa retusam mici defecte (bubite, pete, ochi inrositi, etc), asta presupune costuri suplimentare. Un pachet de 5 poze editate in detaliu costa 100 Euro.

Video - making of de la sedinta foto de Craciun

La sedinta foto vor fi multe fetisoare haioase si stangacii ale celor mici, pe care poate doriti sa le revedeti peste ani. Acest scurt clip de 1-2 minute va poate oferi aceasta amintire.

Pret video: 100 Euro

Voucher cadou

Cel mai frumos cadou de Craciun pe care il puteti oferi cuiva drag este o sedinta foto. Alegeti pachetul pe care doriti sa il daruiti si va pregatim un voucher printat sau online, personalizat.

Alte Sedinte Foto Disponibile

Daca de fapt cauti sa faci un set de fotografii profesionale de familie, fara decoruri de Paste, aici gasesti mai multe detalii pentru sedinte foto copii.
Pentru cupluri, aici am pregatit mai multe informatii despre fotografii de logodna.