Tur virtual 360

Prin tehnologie de ultima generatie, aveti posibilitatea sa va cresteti afacerea printr-o noua metoda de prezentare: fotografiile panoramice 360, filmari 360 si tururi virtuale.

Ne adresam celor ce detin CLUBURI, RESTAURANTE, HOTELURI sau MOTELURI, SALI DE FITNESS, SPITALE SAU CLINICI MEDICALE, EXPOZITII, EVENIMENTE, acelora care vor sa se diferentieze de concurenta si sa se faca, cu costuri minime ALTFEL vizibili pe piata !

Vizitatorii site-ului dumneavoastra se ghideaza dupa trei lucruri in decizia de achizitionare a serviciilor: fotografiile de prezentare, descrierea si pretul. Dintre toate acestea, fotografia este primul impact cu locatia dumneavoastra! O fotografie profesionala, care scoate in evidenta calitatile, frumusetea, atmosfera, va face diferenta dintre navigare pe site si vanzare. Cei mai multi client se duc acolo unde le place “cum arata”.

Va oferim un pachet foto, in care includem atat poze 2D cu o rezolutie de 36 Mp, cat si cea mai noua metoda de prezentare imobiliara: fotografii panoramice 360 si tururi virtuale. Aceste fotografii de utima generatie permit vizitatorului sa se plimbe virtual prin spatiul pe care urmeaza sa il inchirieze si sa se convinga de realitatea prezentarii descrise din site. Rezolutia la care putem ajunge cu aceste fotografii este de pana la 200 Mp

Pentru o cerere de oferta personalizata, nu ezitati sa ne contacti telefonic 0770.280.911 sau pe email la fotofilm365@gmail.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube